Actualidad Comunidad Valenciana

Més – Compromís arranca amb la defensa dels interessos del poble valencià com a objectiu principal  

Fran Ferri ha anunciat que "des de Compromís recorrerem tot el País Valencià per tar de recollir signatures que vagen directes a la Moncloa amb totes les reivindicacions del nostre poble"

Més – Compromís, el partit majoritari de la coalició Compromís, ha celebrat hui dissabte el seu primer Consell Nacional, el major òrgan del partit entre congressos, a la localitat d’Albalat dels Sorells (l’Horta Nord).

Al Consell Nacional de Més – Compromís, Àgueda Micó, secretària general de Més – Compromìs ha destacat que «amb la nostra refundació, Més – Compromís és ara una ferramenta encara més potent per a la defensa dels interessos del poble valencià». Micó afig que «hem activat tota la maquinària per ficar en marxa els nostres òrgans estatutaris, que ens permetran acompanyar els moviments socials del nostre País per a assolir les sobiranies».

Fran Ferri ha anunciat que «des de Compromís recorrerem tot el País Valencià per tar de recollir signatures que vagen directes a la Moncloa amb totes les reivindicacions del nostre poble»

«Els homes, les dones i les persones no binàries de Més – Compromís estem preparades per als nous cicles electorals que vénen i és que Compromís som garantia perquè no torne la dreta acompanyada de l’extrema dreta que volen recuperar les institucions valencianes per a estendre l’odi» ha explicat Micó que, a més, ha afegit «que hem iniciat una sèrie de campanyes i de treball institucional, polític i estratègic per a continuar revalidant, i ampliar, el suport que ens ha donat el poble valencià».

En este mateix sentit, el síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha anunciat que «des de Compromís recorrerem tot el País Valencià per tar de recollir signatures que vagen directes a la Moncloa amb totes les reivindicacions del nostre poble». Ferri explica que «cal que arriben els diners i les inversions a casa nostra per tal que el poble valencià tinga una vida digna».

El Consell Nacional de Més – Compromís ha donat suport a Natxo Bellido i Rafa Más davant la denúncia que VOX els ha interposat per denunciar la seua intolerància.

Mesa del Consell Nacional

Eva Coscollà (València) ha sigut elegida presidenta de la mesa del Consell Nacional i estarà acompanyada per Pau Ferrando (Benicàssim), com a vicepresident; Nicolau Calabuig (Ontinyent) com a vocal amb Mari Carmen Ronda (Benissa) que també exercirà este paper. Ioana Stimbrean (Oliva) exercirà de secretària de la mesa del Consell Nacional

Si deseas aportar tu opinión sobre esta noticia, por favor, deja aquí tu comentario.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: