Comarca de l'Alcoià i El Comtat

Muro celebra la XIII edició de la Fira Comercial del sector agroalimentari i gastronòmic els dies 29-30 de setembre i 1 d’octubre

diptic FIRA GASTRO ALa Regidoria de Turisme i promoció Econòmica de l’Ajuntament de Muro, organitza la XIII edició de la Fira Comercial del sector Agroalimentari i Gastronòmic per als dies 29-30 de setembre i 1 d’octubre. En aquesta edició que contarà amb una trentena de participants del sector, podrem degustar i adquirir molts dels millors productes de la nostra gastronomia, tant local com de la resta del País Valencià.

La Fira Comercial del sector Agroalimentari i Gastronòmic, pretén ser un aparador per als productes de la zona, que el públic de les nostres comarques puga degustar i redescobrir tant la excel·lent qualitat dels nostres productes agroalimentaris més tradicionals, com les tapes més originals.

A la Fira podrem trobar embotits, productes de carnisseria, dolços i pastissos, xocolates, empanades, coques, formatges, saladures,  vi, oli, licors, pastissets, mel, llegums, infusions i espècies, hamburgueses, bolets, cervesa artesana, i tota mena de tapes típiques.

Adobe Photoshop PDFA la Fira a més contarem amb un servici de ludoteca per als menuts, serveis d’informació turística i visites guiades, demostracions de cocteleria i showcooking, actuacions de música en directe de diversos tipus per a tots els públics, rock, música ètnica, folk, música comercial i contacontes.

Entre les actuacions contarem amb Arreu, grup de rock local, Tito pontet,  projecte musical que fusiona ritmes jamaicans  i cadències llatines, Orballo Jazz, quartet de jazz i a més gaudirem amb els amics de la muixeranga de Xàtiva i el grup de dolçainers i tabaleters la Xafigà de Muro.

Per a més informació de horaris i activitats podeu consultar la web  de l’Ajuntament de Muro  www.vilademuro.net o al Facebook de Tourist info Muro  https://www.facebook.com/touristinfomuro/

 

Si deseas aportar tu opinión sobre esta noticia, por favor, deja aquí tu comentario.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: